Op weg naar Vandaag

Alles is zoals het nu is. Situaties doen zich voor. Wat gezegd wordt, wordt gezegd. Wij interpreteren dit alles vanuit een eigen beeld van de wereld en onszelf. En dat eigen beeld is ook nog voor een groot deel door anderen ingevuld. 

Wat zich voordoet krijgt betekenis door hoe wij het ervaren en beoordelen. Door wat het bij ons aanraakt en die ervaring triggert een reactie. Dit inzicht maakt ons actor in plaats van volger. Wij zijn het die kijken, luisteren en (be)oordelen. Wij zijn het die er iets mee willen en er iets mee doen. Als we willen dat dingen anders zijn kan dat door er anders naar te kijken. En soms door te kijken waarom we eigenlijk willen dat het anders is.

Het mooie van dit inzicht is dat we gaan begrijpen dat we de ander of een andere situatie niet nodig hebben om het naar ons zin te hebben. Dat alles er mag (en kan) zijn zoals het nu is. Want er is alleen nu. Ook de gedachten over vroeger en over later zijn er alleen nu. Terwijl het meeste lijden gaat over momenten die niet nu zijn. 

Inzicht in jezelf geeft ook inzicht in de ander. Brengt nieuw perspectief in communicatie, samen werken en samen zijn. Dit gaat over relaties, over werk, over onszelf. Over pijn en angst, over zingeving en geluk. Onderweg naar vandaag is geen cursus. Het is samen het onderzoek doen naar deze kracht, die er gewoon is. Dus niet leren voor morgen, maar ontdekken, zien en gebruiken wat er al is.

Namasté, (ik groet het mooie in jou)

Rob Weteling

De workshop begint om 19.30 uur en is rond 22.30 afgelopen.

Inloop vanaf 19.00 uur / een korte pauze in het programma / ruimte om na te praten tot ca.23.30 uur

Inschrijven via  rob@zijnproeverij.nl graag je naam. tel.nr en datum dat je wilt komen.

Bijdrage € 10,= op de avond te voldoen

Datums 2020 

Datums volgen. Stuur een mailtje naar rob@indigogroep.nl als je op de hoogte gehouden wilt worden van deze en verdere activiteiten van ZijnProeverij

Overig Individuele sessies en coaching zijn ook mogelijk

Voor bedrijven zijn er mogelijkheden op eigen locatie en voor groepen. zie www.indigogroep.nl

 from inside