bewust zijn, een kennismaking

We leven in een dynamische wereld en het is niet altijd makkelijk daar een innerlijke balans in te vinden. Wellness instellingen en yoga studio’s zijn druk bezocht. En tegelijkertijd is er een gevoel van ‘druk’ en innerlijke onrust.

Vrede op aarde zal er komen als mensen vrede in zichzelf vinden.

(vrij naar de Dalai lama)

Materiële rijkdom, gezondheid, zelfs een fijn gezin blijken niet alle wensen te kunnen vervullen. In media en omgeving horen we steeds meer over andere zaken die vrede in ons zelf kunnen brengen. Een gevoel van balans, van onthaasten, van echt jezelf zijn. We horen van Mindfulness tot the Law of Attraction, van leven in het NU tot non-dualiteit. En nog veel meer. Is het zweverig? Of ligt daar iets waar je al langer naar zocht? Mindfulness wordt inmiddels op scholen gegeven en door artsen aanbevolen bij stress, bedrijven bieden medewerkers ruimte voor meditatie. Maar waar gaat dat nu over? Heb ik daar iets aan? Moet je daarvoor leren? En wat brengt het mij dan? En kan ik dat wel?

ZIJNproeverij biedt een verkenningsmiddag om door deze bomen het bos te zien. We kijken naar de pijlers van deze stromingen, verkennen wat het is en wat je ermee kunt.

Voor hen die iets meer willen weten over deze vormen van persoonlijke ontwikkeling;

  • je kunt een persoonlijk gesprek aanvragen waarin deze stromingen worden toegelicht en aan de hand van jouw wensen wordt gekeken wat zou kunnen passen.
  • Je kunt een middag of avond organiseren met eigen netwerk. Ik kom graag langs om toelichting te geven
  • Er zijn regelmatig middagen vanuit de ZijnProeverij met dit thema. Geef je op voor de mailinglijst en je hoort waar een wanneer de volgende middag is.

Aanmelden/informatie: rob@indigogroep.nl